Driftsinfo

Oplysninger til indstilling af dit TV


Netværk ID: 1

Frekvens: 402000 kHz

Symbolrate: 6875

Modulation: QAM 64

Driftsinfo...!


Her finder du oplysninger omkring kendte fejl eller planlagte afbrydelser.

Skulle du opleve forstyrrelser eller fejl - så giv os gerne besked så vi kan få fejlen rettet snarest.

Kendte fejl i øjeblikket. 

Problemer med enkelte kanaler i fuldpakken...!!!


14/09 2021 kl. 16.30 - Vi har desværre lidt udfordringer med udfald af enkelte kanaler hos medlemmer der har fuldpakken.


Det drejer sig umiddelbart om TV2 Sport X, Viasat Golf, Viasat Nature, Nick Jr og MTV


Vi har teknikere på sagen og håber at vi snarest får lokaliseret (og ikke mindst udbedret) fejlen, så alle igen har adgang til alle kanaler.


Der har været

Udfald i hele Skodborg - opdatering...!!!


26/11 2020 kl. 13.15 - Desværre trækker fejlretningen lidt ud.


Vi må desværre konstatere at det er en mere omfattende fejl der er årsag til vores udfald.


Der har været en større kortslutning i transformerstationen tæt på antennehuset, hvilket betyder at der pt. er større opbud af teknikere fra både N1 og Dansk Kabel TV på stedet.


De forventer at vi er tilbage med signal inden kl. 15.00


26/11 2020 kl. 12.00 - Fejlen er identificeret og kan henføres til et strømudfald.


Der er oplyst en forventet tidshorisont på ca. 1 time hvor signalet så gerne skulle være tilbage hos alle igen.


Udfald i hele Skodborg - både internet og TV er nede...!!!


26/11 2020 kl. 11.40 - Vi har desværre endnu engang udfald på signalet i Skodborg og det betyder at der ikke er signal til hverken internet og TV


Vores servicepartner Dansk Kabel TV er på sagen og vi håber at der hurtigt kommer styr på situationen igen og vi beklager naturligvis de gener det medfører.


Udfald i hele Skodborg - opdatering...!!!


24/11 2020 kl. 10.47 - Så skulle der igen være signal til både internet og TV


Vi holder det naturligvis under observation og skulle du opleve problemer med signalet, hører vi gerne fra dig - ring til os på 44 400 969 og tryk 2 for at komme til supporten.


Udfald i hele Skodborg - både internet og TV er nede...!!!


24/11 2020 Kl. 10.15 - Vi har desværre udfald på hele vores anlæg, så der er ingen adgang til hverkent internet (herunder IP telefoni) eller TV


Dansk Kabel TV er rekvireret og vi håber at de forholdsvis hurtigt får lokaliseret og udbedret fejlen - vi beklager de gener det måtte medføre og vil snarest muligt opdatere med mere info.


Opfølgning på udfald i dele af Skodborg d. 03/06 2020


03/06 2020 Kl. 19.55 - Så skulle der gerne være signal på hos alle medlemmer igen.


Det har desværre vist sig at den fejl der var skyld i at dele af Skodborg var uden signal i går, skyldes en større kabelfejl der er fundet her til aften.


Fejlen er nu midlertidig udbedret, og der er udsigt til at dette holder indtil Dansk Kabel TV har mulighed for at udskifte det berørte kabel der forsyner området omkring Rosenvænget, Mølletoften, Haderslevvej, Skodborg Vamdrupvej, Træskodal og Skodborg Møllegade.


Skulle I mod forventning opleve problemer med signalet, håber vi at I vil kontakte os så snart I konstaterer problemer - således at vi på den måde kan rekvirere Dansk Kabel TV


Vi beklager de gener de 2 udfald har medført - og når der skal foretages udskiftning af det berørte forsyningskabel, vil vi naturligvis melde dette ud i så god tid som muligt.


Tak for jeres forståelse.


Opfølgning på udfald i dele af Skodborg d. 02/06 2020


03/06 2020 Kl. 18.20 - Den fejl der blev konstateret på vores anlæg, med udfald i dele af Skodborg til følge, blev midlertidigt udbedret i går aftes.


Dansk Kabel TV har her til aften konstateret at den midlertidige udbedring ikke leverer den kvalitet vores anlæg skal have, og derfor at vi været nødt til at iværksætte en udskiftning af noget udstyr med kort varsel.


Således har Dansk Kabel TV desværre brug for akut at slukke for signalet her og nu - teknikerne håber at have signal på igen indenfor maksimalt 1 time.


Det drejer sig umiddelbart om signalet til Rosenvænget, Mølletoften, Haderslevvej, Skodborg Vamdrupvej, Træskodal og Skodborg Møllegade


Vi beklager naturligvis de gener det måtte medføre.


Udfald i dele af Skodborg d. 02/06 2020


Kl. 23.00 - Fejlen skulle være lokaliseret og udbedret, således at alle skulle have signal igen.


Hvis du oplever problemer med signalet, så kontakt os venligst.


Kl. 19.10 - Vi har modtaget fejlmeldinger omkring manglende signal - det drejer sig umiddelbart om Rosenvænget, Mølletoften, Haderslevvej, Skodborg Vamdrupvej, Træskodal og Skodborg Møllegade.


Dansk Kabel TV er rekvireret og deres tekniker er allerede på vej.


Mulige udfald på Skodborg Internet d. 02/08 2019


Vi har modtaget info om at der er mulige udfald på vores Skodborg Internet forbindelser her til formiddag - vi håber ikke det driller alt for mange.


Der er rekvireret tekniker fra Dansk Kabel TV


Udfald på TV kanaler søndag d. 23/06 2019


Der er her til formiddag desværre konstateret udfald på TV, Internet og IP Telefon i området omkring Rosenvænget og Skodborg Møllegade - det kan dog ikke udelukkes at der er fejl på andre adresser i byen.


Vi har tilkaldt tekniker fra Dansk Kabel TV og håber derfor at fejlen lokaliseres og udbedres snarest muligt - vi beklager de gener det måtte medføre for medlemmerne.


Udfald på TV kanaler onsdag d. 12/06 2019

Opdatering d. 12/06 2019 kl. 22.15

Teracom havde udfald på Åbenrå sender - den mangler strøm og deres generator startede ikke op. De har nu fået strøm på alle systemerne igen og kanalerne er i drift igen.


Vi har desværre konstateret udfald på en række TV-Kanaler her til aften. Det skyldes enten defekt antenne, eller defekt DVB-T modtage-udstyr. Vi er på vej onsite for at undersøge nærmere. Udfaldet berører følgende kanaler:


DR2

DR2 Syn

DR K

DR3 Syn

DR Ultra

DR1 Syn

Folketinget

Kanal Syd

TV Syd+


Vi beklager de gener dette måtte medføre og håber fejlen lokaliseres snarest muligt.


Kanalalomlægning tirsdag d. 15/01 209

I forbindelse med en ny aftale omkring TV2 News, flyttes denne fra fuldpakken til mellempakken - dette sker i løbet af tirsdag d. 15/01 2019

 

Det kan på nogle TV apparater være nødvendigt at foretage en ny kanalsøgning, for at man kan se TV2 News - se evt. vores guide til de forskellige TV apparater her

 

Afbrydelser lørdag d. 24/11 2018

Vi oplevede desværre en større afbrydelse af TV og internet lørdag d. 24/11 2018 da der var strømafbrydelse til vores hovedstation i ca. 1½ time i tidsrummet fra 14.59 til 16.30 - TV signalet var dog tilbage omkring kl. 16.00

 

Udfaldet kom i forlængelse af et planlagt strømarbejde, hvor vores nødgenerator planmæssigt overtog strømforsyningen til hovedstationen. Desværre viste der sig at være en fejl på overvågningen til vores backup generator, hvilket desværre resulterede i at vi oplevede dette udfald.

 

Vi beklager naturligvis de gener strømafbrydelsen måtte have medført og vi vil naturligvis bestræbe os på at dette ikke opstår igen.

 

Planlagte forstyrrelser i uge 40

Vi skal gøre opmærksom på planlagte afbrydelser i den kommende uge.

 

Tirsdag d. 02/10 2018 i tidsrummet fra kl. 01.00 - 04.00

Vi skal foretage en større opgradering af software i vores hovedstation og der vil forekomme afbrydelser af 5-10 min. varighed i det nævnte tidsrum.

 

Tirsdag d. 02/10 2018 i tidsrummet fra kl. 03.00 - 05.00

Vi skal også foretage opgradering af software på internetforbindelsen, hvorfor du vil opleve at du ikke kan få adgang til nettet via din Skodborg Internet forbindelse.

Opgraderingen forventes ikke at berøre medlemmer med fast IP adresse.

 

Vi skal naturligvis beklage de gener dette måtte medføre for medlemmerne.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

17/09 2018 - Fejl på visse Grundig TV apparater

20/09 2018 - Fejlen skulle nu være rettet...!

Vi har modtaget information om at der siden onsdag aften i sidste uge, åbenbart har været en mulig udfordring med visse Grundig TV apparater.

Fejlen skyldes en opgradering i en EPG-forsyning fra en kanaludbyder, og resulterer i at nogle TV apparater fra Grundig "låser" når man skifter TV-Kanal på apparatet.

Eneste løsning for at "åbne" for at kunne betjene TV apparatet igen, er desværre at tage strømmen fra apparatet, for på den måde at kunne få kontrol med TV apparatet igen.

Det er desværre ikke en fejl vi selv kan udbedre, da det skyldes en overordnet programfejl. Vi håber naturligvis at kanaludbyderen og Grundig i fællesskab får indkredset fejlen, således at denne kan blive rettet snarest muligt.

Vi beklager naturligvis de gener dette måtte medføre for medlemmerne.

 

10/07 2018 - Kommende afbrydelser grundet opdatering

 

Vi gør opmærksom på at der skal foretage opgradering af et fiberkabel.

 

Dette medfører at vi desværre må afbryde alle TV kanaler og arbejde er planlagt til torsdag d. 12/07 2018 i tidsrummet mellem 04.00 - 06.00

Vi beklager naturligvis de gener dette måtte medføre for medlemmerne.

 

Dernæst gør vi opmærksom på at der også skal foretages opgradering af vores infrastruktur.

 

Dette medfører at vi d. 25/07 2018 i tidsrummet mellem 03.00 - 06.00 vil foretage en række korte og enkelte lidt længere afbrydelser - vi forventer flg. afbrydelser

:

  • Mellem 03.00 - 04.00 vil der være 5 korte afbrydelser af et par minutters varighed. Disse afbrydelser vil omfatte både internet (og dermed IP telefoni) samt TV signalet.

 

  • Mellem 04.00 - 05.00 vil der være 2 længere afbrydelser af forventet 15-20 min. varighed. Disse afbrydelser vil kun omfatte TV signalet.

 

Vi skal beklage de gener dette måtte medføre for medlemmerne.

 

Der er en mindre risiko for at der natten til d. 24/07 2018 også skal foretages en softwareopdatering - dette vil muligvis medføre forstyrrelser også.

 

03/06 2018 - Prøvekanal mangler

Vi har konstateret at vores prøvekanal desværre er ude af drift.

Det er fejlmeldt til vores teknikere og vi beklager de gener dette måtte medføre.

 

Opdatering 04/06 2018

Canal Digital har ikke længere Travel Channel i deres udbud, hvorfor prøvekanalen desværre blev lukket ned pr. 31/05 2018 uden varsel til os. Vi arbejder på at finde en ny prøvekanal, og denne sættes i drift snarest muligt.

 

Guide til indstilling af dit TV

Indstilling af dit TV


Vi har samlet en guide til indstillinger af forskellige TV producenter her.


Klik på fjernbetjeningen.